Må Bra Te

Välj ditt språk

I min Må Bra shop erbjuder jag olika redskap för att må bra. Produkterna som ädelstenar/själspärlor och näringstillskott har en stärkande effekt i din återhämtning och stödjer utrensningsprocessen för att uppnå kroppslig och själslig balans.

Reico Vital System:

Reico är ett familjeföretag från Tyskland som är specialiserat på direktförsäljning av kosttillskott för människor och djur (hund, katt och häst) samt foder för hund och katt. Företaget grundades av naturläkare Konrad Reiber som har 50 år erfarenhet inom naturmedicin. 

Målet för Reico är att föra in jord, växter, djur och människor in i deras mineralbalans och på så sätt skapa bästa möjliga förutsättningar för livet.

Reico Vital System erbjuder behovsbaserat näringstillskott, örter och foder.

Värför är jag samarbetspartner av Reico:

- foder med hög andel kött

- naturliga ingredienser i kosttillskott och foder

- noggrann med innehållsförteckning

- unik algblandning och örter i sitt foder och kosttillskott/Reico har ett patent för mineralbalans

- färska råvaror av livsmedelkvalite´ i foder

- fri från färgämnen, konserveringsmedel och tillsatser

- inga slaktavfall

- tysk kvalite´ med 50 år praktisk erfarenhet och forskning om den naturliga kretslopp av mineraler och essentiella spåråmne m.m.  

Hör gärna av dig vid intresse och får mer information. Jag ger kostnadsfri rådgivning!

Jag ser värdet i att möta dina unika individens behov ur ett helhetsperspektiv och ger stöd för att du komma in i balans och upplever din inre självläkande förmåga för att uppleva hälsa.

Har du interesse av produkterna skicka gärna ett email eller sms. 

För att beställa själspärlor skickar du ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller sms till 076 800 23 72

Frakt tillkommer.  Jag skickar med PostNord och du får prisuppgift innan jag skickar beställningen. Betalning via Swish i förskott.

Reicoprodukterna kan du direkt beställa på min internetportal efter anmälning som kund eller jag gör en samlingsbeställning och du kan beställa över mig. Hör gärna av dig vid interesse och får gratis rådgivning....

Må Bra Kraft
Brigitte Austrup
Fågelleken 3
574 75 Korsberga

Mobil +46 76 800 23 72
brigitte@mabrakraft.se

Webbproduktion IC Webbdesign

©Må Bra Kraft